Haydi Gel :)

Ekim 03, 2018

Gel beraber derdine derman bulalım.. Otur şöyle karşıma anlat bana aklından geçenleri.. 

Benzer İçerikler

14 yorum

  1. Yanıtlar
    1. Siz de hoş geldiniz aramıza, sefalar getirdiniz. :)

      Sil
  2. heey aramızda yenisiniz yaa, bloglara üye olmadan okuyom ama iyi okurum, blogunuz da hoş ayrıca, blog yazılarım oluyo, sizi de tanıtırım, gelir arkadaşlarımız yavaş yavaş, olmazsa bir daha tanıtırım, zamanla çevreniz artar yaa. siz de arada birkaç blog okuyup gösterin biraz kendinizii. yorumlarda görürler sizi. benim bloga da arada yorum yaparsanız benden de görüp gelirler. bütün blog arkadaşlarımız gelir blogumaa. ya da son bikaç yazıma yorum yapanlardan istediğinize gidebilirsiniz kii. isterseniz ben de size söylerim aktif ve değerli bikaç arkadaşla da başlayabilirsiniz. çekinirseniz deep gönderdi dersiniz iştee. yanii sizden daha eskiyim bloglarda diye sölüyom, çok tatlı bir çevremiz var iştee. keyif alırsınız ki aramızdaa :) dertlileri de gönderirim size ayrıca hihiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet daha yeniyiz ve olumlu tepkiler almak gerçekten de güzel. Ayrıca ne çok dertli varmış bir bilseniz :) Elbette sizdeki dertlileri de bekleriz :) Şimdilik iyi gidiyoruz. Sizi takibe aldık. Her zaman bekleriz bloğumuza, sizi de ziyarete gelip, yorumlara katılırız zaman zaman. Çok teşekkür ederiz yardımlarınız için.

      Sil
    2. sevindiim. dertleri blog yorumu olarak mı yazıyolar yoksa mail mi atıyolar ki?

      Sil
    3. İsteyenler yorumdan yazabilir. Ancak genellikle iletişim kutusu kullanılıyor. Bu arada cevap verdiğimiz sorularda kesinlikle isim yayınlamıyor. Yayınladığımız iletilerde de bu görülebilir zaten. Bize soru sormak isteyenler, ana sayfada sol üst köşede görülen çizgilere tıklayıp, iletişim kutusuna ulaşabilir.:) Teşekkürler sorduğunuz için. Bunu da böylelikle açıklamış olduk. :)

      Sil
    4. taam soranlar olursa sölerim tabisidee. biz diyosunuz ya, yani birden fazla kişi mi yazıyor ki blogunuzdaaa :)

      Sil
    5. Evet iki kişiyiz. Yani Dert Analarıyız aslında :)

      Sil
    6. çok tatlııııı :)

      Sil
  3. heey bir de blogun saatini düzeltsenizee yaa. panel, ayarlar, saatlerden girip, istanbul gmt 2 olacaktı galibaa :)

    YanıtlaSil

Popüler Yazılar

Bizi Facebook'ta Takip Edin

Subscribe