Bir Mim Gelir Bir Mim Gider

Ağustos 31, 2019


   Herkese merhaba. Bir mim etkinliğinde daha mimlendik. Bu kez mim sorularımız Can Uzunyol tarafından başlatıldı. Ve bizi Edischar mimledi. Ancak aynı etkinlikte iki kez mimlenmişiz.  Bi Çaylak tarafından da aynı mim etkinliğine davet edildik. Kendilerinin mim sorularına verdikleri cevapları kaçıranlar varsa, linkleri tıklayarak okuyabilir. 
 Efendim biz genelde mim sorularını iki kişilik cevaplarız. Ama bu kez Aso'cuğumum başı hayli kalabalık olduğundan blogla ilgilenecek zamanı fazla yok. Bu nedenle bu etkinlikte ben tek başımayım. Öyleyse lafı uzatmayayım da soruları hemen cevaplamaya başlayayım. 

  1.Yaşınız 60-65'e geldiğinde yaşamak istediğiniz yer?
     Ben oldum olası kalabalıktan, insanların yoğun olduğu yerlerden nefret ederim. Dolayısıyla tercihim hep sessiz sakin, doğa ile iç içe olabileceğim yerlerden yana olur. Şöyle bir okyanus kıyısında, denize nazır martıların ve dalgaların sesini dinleyebileceğim müstakil bir ev fena olmaz diye düşünüyorum. Hani şöyle California sahillerinde falan 😊 Fazla abarttım galiba California derken amma velakin olsa fena mı olur. Hatta eğer olacaksa lütfen 65 yaşımı beklemeden olsun değil mi ama. 😆 Aşağıya da bir görsel bırakayım madem. Şöyle yattığın yerden okyanusu seyredeceğin bir ev olsa ne güzel olmaz mı 😆




2-Hedefiniz var mı varsa neler?
   Bu soruya zaten bir önceki mim etkinliğinde cevap vermiştim. Şu sıralar hedefim kitabımı bastırmak. Bunun için kitapta yeni düzenlemeler yapıyorum. 

3-Blogger'la nasıl tanıştınız?
   Blogger'la Aso'cuğum ile birlikte bloğu açarken tanıştık elbette. Yaklaşık 1 yıl oluyor. Hangi platformda blog açarsak iyi olur diye araştırırken blogger'ı keşfettik. Kullanımı oldukça kolay ve ücretsiz bir platform olması işimize geldi. Ancak Blogger'ın temalarında sorun var. Çok basit ve kötü görünümlü temalar var maalesef. Daha güzel temalar yapsa fena olmaz tabii ama bu sorunu Aso'cuğum başka bir tema kullanarak aştı. Bizde işin teknik kısmında Aso var. O konular ondan soruluyor. 😊




4-Gurur duyduğunuz başarılarınız varsa nelerdir?
     Galiba ben böyle fazla fazla gururlanmayı sevmiyorum kendimle. Eğer varsa başkaları benim yerime gurur duysun benim başarılarımla diyelim ve bu soruyu pas geçelim. 😆

5-Boş vakitlerinizde neler yapıyorsunuz?
   Bu soruya da zaten bir önceki mimde cevap vermiştik. Yabancı dizi izlemek en büyük merakımdır. Kitap okurum. Bazen de oyunlara takılırım. Daha detaylı cevap bir önceki mimde var zaten. 
  
   Sorularımızı cevapladık. Şimdi sıra kimleri mimleyeceğimize geldi. Bu konu gerçekten sorun oluyor bloggerlar arasında. Bazı arkadaşlar konseptleri gereği mim etkinliklerine katılmayı tercih etmiyorlar. Ve bilmeden mimlemiş olunca kendimi kötü hissediyorum açıkçası. 
  Bu sefer işimi sağlama alayım dedim ve mim etkinliklerini ennnn ennn çok seven blogger dostumuz Engin Çilekçi yi mimleyeyim dedim. 😆 Eminim bu paylaşımımı görünce hayırla yad edecek beni kendileri 😆😆
  İkinci olarak uzun zamandır başından aksilikler eksik olmadı Facebok hesabıyla falan sorun yaşadı derken bizlerden uzak kaldı sevgili Erkan Çakırlar Eğer yatırım yapmak ve işle ilgili sorunlarınız ve sorularınız olursa, hiç dert anasına müracaat etmeyin anacığım zira kelin ilacı olsa başına sürer. 😅 Bu işin piri Erhan bey. Kendisine danışabilirsiniz. Mim ellerinizden öper Erhan Bey. 😆
  Adettendir en az üç kişiyi mimleyelim ki mim etkinliği daha çok blogda cevaplansın. Blogger dostumuz Rehitu yakın zamanlarda tanıştık sayılır kendisiyle. Çok keyifli paylaşımları var bloğunda. Bu mim sorularını da aynı keyifle cevaplar diye düşündüm. 
  Şimdilik benden bu kadar. Kendinize çok iyi bakın. Hoşçakalın. 


Dertli dostum’u şu hesaplardan takip edebilirsiniz: Facebook - Twitter - Instagram

Benzer İçerikler

41 yorum

  1. Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek keyifle cevapladım. Mim etkinlikleri eğlenceli olur. Teşekkürler bu güzel mim için. :)

      Sil
  2. Bir mim gelir bir mim gider 😂😂güzel bir başlık olmuş .
    Keyifle okuduğum bir mim yazısı oldu kızlar .
    Mimlenenlerin cevaplarını merakla bekliyorum bakalım ❣️❣️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başlığı mimin asıl sahibi Can Uzunyol bu şekilde kullanmıştı. Ben de aynısını aldım. Ben de çok beğenmiştim başlığı. Mimlenenleri ben de bekliyorum bakalım. Beğendiğine çok sevindim. Teşekkürler yorumladığın için. :)

      Sil
  3. Birinci sorudaki cevabınıza bayıldım Cesurca hayal edebilmek ihtiyacımız olan ♥️ ellerinize sağlık, keyifliydi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle uçuk hayaller kurmada üstüme yoktur gerçekleşmese bile hayal hayaldir değil mi ama :) Ben de bizi mimlediğiniz için teşekkür ederim. :)

      Sil
  4. KEYİFLİ BİR MİM OLMUŞ, ÇOK TEŞEKKÜRLER.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yorumunuz için teşekkür ederim Fatih Bey.

      Sil
    2. RİCA EDERİM, LAFI MI OLUR GÜLHAN HANIM. ASLINDA YAZILARINIZDAN ÇOK ŞEY ÖĞRENİYORUM ANCAK ŞU ZAMAN SIKINTISI YOK MU? YETİŞEMİYORUM MAALESEF.

      Sil
    3. Zaman sıkıntısı hepimizde var Fatih Bey. Ben de elimden geldiği kadar blogları dolaşmaya çalışıyorum. Tekrar teşekkür ederim. :)

      Sil
  5. Bende sizi mimlemiştim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mimlediniz ama haberim olmadı. Siz böyle söyledikten sonra ekledim sizi yukarıya. Mimlediğiniz zaman bloglara bunu bir yorumla haber verirseniz güzel olur tabii. Artık çaylak değilsiniz bence bu blogger adetlerini öğreniyorsunuz yavaş yavaş. :)

      Sil
    2. Aynen . Biliyordum :)

      Sil
  6. Güzel cevaplardı 👍😊🌷🤚

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Yıldız'cığım. Beğenmene sevindim. :)

      Sil
  7. Aynı mim sanırım Edischar'dan da gelmişti. En kısa zamanda cevaplayacağım efendim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle mi olmuş fark etmedim hiç. Neyse fazla mim göz çıkarmaz. :) Maksat eğlence ve dayanışma zaten. Yaşasın blogger dayanışması diyelim. :) Teşekkürler katılımınız için. :)

      Sil
    2. Geç de olsa tamamladım görevimi:

      https://www.rehitu.com/2019/09/yine-mi-mimlendik-ne.html

      Sil
    3. Gelip keyifle okudum. Teşekkürler katılım sağladığınız için.

      Sil
  8. Eğlenceli bir mim olmuş. Keyifle okudum :)

    YanıtlaSil
  9. Yok ben rahatıma çok düşkünüm Deniz'ciğim. Tabi imkan olursa gezmeyi severim ama şöyle sabit bir yerim olsun yorulunca dönebileceğim diye düşünürüm. California ne süper bir fikir ama düşünsene evden adımını atacaksın ayağın kumsala basacak falan heyy gidi heyy :) Fazla uçtum yine neyse susayım ben. :) Beğenmene sevindim cancazım. Teşekkür ederim yorumladığın için. Sevgiyle kal. :)

    YanıtlaSil
  10. Okyanus manzaralı bir ev çok riskli değil mi kasırgaların da en sevdiği mekanlar oraları =)))
    Güzel İzmir'imiz var şu an aklıma gelmiyor ama Türkiye'den ayrılmayın hayalen bile olsa :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye'nin doldurulmuş, beton yığınına döndürülmüş, gelen geçen tarafından çöp pislik bırakılan sahilleri hayal gücümü yıkıyor maalesef. Tabii böyle olmayan yerler halen mevcut da hedef onları da bozmak olduğundan pek hayallerime uygun değil maalesef.

      Sil
  11. Okyanus kenarında yaşamak ne güzel bir hayal...Ama yalnız olmasın lütfen,sevdiklerimi de yanımda götürmek isterim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elbette insanın sevdikleri her daim yanında olmalı.

      Sil
  12. Ayy ben de mimlendim buna hatta cevaplarını yazdım ama blog mim dünyası gibi olunca biraz beklesin dedim. Cevaplar aşırı tatlışko ve samimiydi keyifle okudum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet mimler güzel olur. Yayınladığınız zaman keyifle okuyacağım mim paylaşımınızı. Teşekkürler yorumunuz için. :)

      Sil
  13. Beni de unutmamışsın ne güzel ne güzel görsen yerimde duramıyorum tabi sevinçten :) Çok teşekkür ederim mimi yazdım bir kaç gün sonra paylaşacağım öncesinde bir yazım vardı bugün güncelledim. Sonra mim gelecek senin okyanusun kenarında boş yer olursa ara gelirim olmadı misafirliğe geliriz ne bilim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmem mii o yüzden mimledim zaten :) Merakla bekliyorum bakalım sen neler yazacaksın. Koskoca okyanus bu yer bulunmaz olur mu kenarında. Toplanıp gidiverelim gaari. :) Olmadı orada da emlakçı olursun hem orada bahsettiğim tür evler milyon dolara satılıyor bir de komisyonunu düşün kısa yoldan zenginlik işte ne güzel. :)

      Sil
  14. Merhaba Gülhan Hanım, her hafta ortak bir konu üzerine yazılar paylaşmayı düşündüğümüz yeni bir etkinlik başlattık. Müsait vaktinde bloguma göz atıp incelersen hatta sen de yazarsan çok sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelip inceleyeceğim etkinliği. Tabii her hafta yazacağıma söz veremem ama ilgimi çeken konular olursa seve seve yazarım. Teşekkürler. :)

      Sil
  15. bence de bu hayaller için 65 i bekleme. Hayat 1 gündür o da bugündür :))keyifli bir mim olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısınız Lerzan Hanım. İmkan olsa 65'İ beklemek değil bir gün beklemeyeceğim inanın ki:) Mimi beğenmenize çok sevindim. Teşekkür ederim yorumunuz için. Sevgiler. :)

      Sil
  16. bu mime bayıldım ben. Cevaplarınız için size de çok teşekkürler. Blog dünyasını hareketli kılan bu etkinlikleri çok seviyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet mim etkinliklerini biz de seviyoruz. Bu arada sizin siteyi ziyaret edip yorum yapmayı ben de isterim ama sizin sayfa yorumlara kapalı sanırım. Teşekkürler yorumlarınızla destek olduğunuz için.

      Sil
  17. o zamaan kaliforniya long beach de elinde kendi kitabısınla okyanusu izlersiiin :)

    YanıtlaSil
  18. Ya yine uzaklaşmak zorunda kaldım ama en kısa zamanda mime ve aktif blog hayatıma geri döneceğim. Teşekkürler mim için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farkındayım olmadığınızı. Hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor bu ara. En kısa sürede dönebilmeniz dileklerimle.

      Sil
  19. Sanırım insan bir yaştan sonra sakinliği tercih ediyor. Ben de cok seviyorum sakin ortamları.

    YanıtlaSil

Popüler Yazılar

Bizi Facebook'ta Takip Edin

Subscribe