Beter Şarkılar TOP 5 listesi

Mart 01, 2019



 Hello arkadaşlar 👋

Dertlere biraz ara verip kulağınızın pasını alalım dedik de pek pasını alacakmışız gibi değil 😃
Bizi takip edenler bilir bir kaç kez yorumlara ve "En son dinlediğin şarkı?" diye gelen soruya cevap verdiğim de ufaktan çıtlatmıştım beter şarkılar top 5 hazırlayıp sizinle paylaşacağımı 😁 Ben niye tek başıma çekeyim bu eziyeti? Ben dinliyorsam siz de dinlersiniz!! 😂




 Bu beter şarkılar listesinin nereden çıktığını isterseniz kısaca anlatayım.
Gülocumla bazılarınızın bildiği üzere Twitter'da tanıştık, mailleştik fln derken; en son Face'den de birbirimizi ekledik. Bir çok kere birbirimizin duvarına bir şeyler yazdık çizdik ve birden (hangimiz olduğunu hatırlamıyorum ama Gülocum burayı düzeltir. Kimin başının altından çıktı bu olay) birbirimizin duvarına beter mi beter Türk müziğinin yüz karası denilecek tarzda şarkılar paylaşmaya başladık 😃 Hele birbirimize attığımız şarkıların altında birbirimize şarkıdan nameler yazmamız aman amann.😆

 Gel zaman git zaman her böyle "bu ne lan???" diye düşündüğümüz şarkıyı birbirimize atıp bu listenin 3.sü olur yok bu listenin 5.si olur, yok bu beter şarkıların top 1 gibi espriler dönmeye başladı ve sizi de bu şarkılardan mahrum etmek istemedik 😂😂

 Hazırsanız başlıyorum ama başlamadan önce de şunu rica edicem bütün şarkıları tıklayın nakarata kadar da olsa dinleyin lütfen yorumlarda hep beraber eğleniriz 😂😂

Evet, baaaşşşlllıııyyooorrrruuuuzzzzzz 😎


TOP 5

Küçük Emrah - Mezarıma Anam Gelmesin
Dertlere ara verirkene hızlı giriş yapmayayım dedim
alıştıra alıştıra devam ediyoruz.








TOP 4

Ceylan - Şantaj Montaj

Madem küçüklerden gidiyoruz bu sefer de gulocumun 
bana yolladığı bu parçayı sizden esirgemeyim 😂



TOP  3

Ümit Besen - Nikah Masası

Nasıl kafa yaşıyorsa artık 
'Nikahına beni çağır sevgilim

İstersen şahidin olurum senin'

diye bir cümle kurmuş 😂



TOP 2


Banu alkan - Kaldıramazsan Kaldırırlar

Bu kadına şarkı söyletmeleri baştan hataydı zaten 😂😂




geldik mi gecenin 1.sine 😋 ve karşınızdaaaaa


TOP 1

Ajdar - Şah Damar

şarkı efsane kabul edin 😂😂😂😂😂



  Ajdar konusunda biraz ikilemdeyim, bu adam ya çok akıllı (bkn. kendileri makine mühendisi) ya da zırdeli. Ama her iki türlü de ara sıra moralim yerine gelsin diye şarkılarını açmıyor değilim hahahah.
Bir tane daha şarkısı var onu da bir sonraki beter şarkılar top 5'de paylaşırım.



  Hadi yine iyisiniz kıyamadım size bu kadar beter şarkı sonrası favorilerimden bir parça daha paylaşıcam size umarım hoşunuza gider. 



Yeni Türkü - Deliler

Delilerden ben anlarım, konuşucam onlarla.
Merak etmeyin 😊



Bir sonraki beter şarkılar serisini Pirusaso bloğumuzda yayınlıyacağız. Takipte kalınnnnnn 😊



Dertli dostum’u şu hesaplardan takip edebilirsiniz: Facebook - Twitter - Google+Instagram

Benzer İçerikler

74 yorum

  1. İlk yorumu ben yapayım, madem bana atıfta bulundun ve konuyu aydınlatmamı istedin. Bu konu tabii ki senin başının altından çıktı. Hatta acımadan Facebook duvarıma yapıştırdığın şarkı da İsmail YK falandı diye hatırlıyorum Ajdar da olabilir Asojum. :) Yok yok şu Nihat Doğanın tacizli bir şarkısı vardı oydu. :) Neyse bu paylaşımdan sonra burada takipçi kalmayacağı için artık yorumları karşıklı yapar, bol bol beter şarkılar armağan ederiz birbirimize. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa ismail yk.'yı nasıl unuturum bennnnnnn :))) nihat doğanın tacizli şarkısını 2012 de attıydım eski evin yan tarafında inşaat yapılırken çalışanlar onun şarkısını söylerken öğrenmiştim çok iyi hatırlıyorum :))

      Sil
  2. Neden böyle bir başlık altında bu şarkıları topladığına bir anlam veremedim :S aralarında halen severek dinlediğim şarkılar var :/ Üzdün

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz de aşağıdaki arkadaşlarımız gibi Ümit Besen'i kastediyorsanız, bizim Ümit Besen' e bir sözümüz yok. Ayrıca şu ana kadar şu şarkının bizim insanlarımız üzerinde bu kadar etkisinin olduğunu bilmiyordum. :)

      Sil
    2. bi ton bu tarz şarkılar var insanın aklına neden böyle yazılmış ve niçin söylenmiş denilecek şekilde :) aralarında elbette sevdiğiniz şarkılar olabilir hatta küçük emrahın bu şarkısına gülsem de ara sıra keyiflenmek için her birini tek tek açıp dinliyorum :) ayrıca şunu da belirteyim şarkıcıların hiç biri hakkında bir yorum yapmadık liste şarkıların sözlerini baz alınarak oluşturuldu :)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Bakalım ilerleyen listelerde olur diye umuyoruz :)

      Sil
    2. aslında grup vitaminin abuzer şakırısını da düşündüm ama onlar zaten böyle komikli şarkılar yapıyordu ciddiye almamak gerek dedim :)) ama güzel hatırlattınız canseveri teşekkürler :))

      Sil
  4. Ümit Neden' i bu kategoriye almasaydık keşke. Dünya güzeli bir insan. 30 yıldır bir tek kötü habere kaynak olmamıştır. Kendine has tarzı ile Taverna müziğini sevdirmiş emekçidir. Türkiye’nin bir dönemine damga vurmuş fantezi müziğin efsaneleşen ismi herkesin ezbere bildiği “Nikâh Masası” parçası için “Keşke hiç yazmasaydım” dedi. Besen, “Nereden yaptım şu şarkıyı dediğim çok oldu. Programa çıkıyorum hemen bir peçete geliyor, üstünde Nikâh Masası. Yahu bir bekle. Başka şarkı yok mu? Zaten programın sonunda çalıyorum. İnanın ki bazen bıkkınlık geliyor ama yapacak bir şey yok, insanlar seviyor” sözleri ile tarihe not düşülmüştür.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Taner Bey, bizim Ümit Besen'e bir sözümüz yok ki ama. Sadece şarkı aşırı arabesk bir tema üzerine kurulu. Yani sevgili evleniyor, nikahına beni çağır diyor falan insan kanser olur üzüntüden yahu :) Bakım kendisi de pişman olmuş nitekim, keşke yapmasaydım demiş. Ona istinaden yani :)

      Sil
    2. gülhancımın dediği gibi ve yukarıda bir başka yorumda belirttiğim gibi şarkıcılara birşey dediğimiz yok olay sadece şarkı sözlerine odaklı efenim rica ediyorum :)))
      hem şarkıcıları eleştirmeye kalksak inanın ki ümit besene söyleyecek bir laf bulamayız adamın ne bir terbiyesizliğini ne de bir tartışmasını vs. duymadık görmedik :)

      Sil
  5. Nikah Masası'na laf yok :)) İster ergen olsun ister yetişkin olsun her Türk erkeğinin efkarlanıp dinlediği şarkılardan :) Onun dışındakilere lafım yok sevgili Dert Anaları :) Güzel bir içerikti teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa Herkes de Nikah Masası dedi amaaa :) Valla bu şarkının Türk erkeği üzerindeki bu etkilerini kesinnnlikle bilmiyordum İbrahim Bey. Sayenizde bir şey daha öğrendim. Teşekkürler. :)

      Sil
    2. şarkı acıklı fln tamam da eski sevgilimin nikah masasına gidip de şahidi de olmam ama :)))

      Sil
  6. Alıştıra alıştıra katılıyorum.
    Dertler derya olmuş...Bende bir sarhoş şarkısını da eklesek nasıl olur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olur tabii ki ekleriz ne demek. Siz yeter ki isteyin. :)

      Sil
    2. ben her gece sarhoşummmm derdimden böyleeeeeeeeeeeeeee tınınınıııı :)) korkuyorum valla ibrahim tatlısesin şarkılarını listeye eklemeye nedense arkadaşlar şarkı değil de şarkıcı odaklı bakmış olaya malesef :)))

      Sil
  7. hepsini dinleyim tımams :) nikah masası klasik yaaa meşhuur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahhah Deep hepsini sonuna kadar dinleme sakın anacım bayılırsın falan. Seviyoz biz senii bak bir şey olmasın sonra:) Şöyle baştan azcık, nakarat kısmına kadar yetiyo zaten:)

      Sil
    2. deeepciiimmm dur ben sana özel liste hazırlıcam günlerini kahkaha atarak geçirirsin :))

      Sil
  8. Şantaj montaj ne ya :D Yeni Türkü çok iyi ama zamana meydan okuyan bir ses teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten Yeni Türkü, en sonda kulakların pasını silmek için konuldu Erhan Bey, beğenmenize sevindim. Evet yaa şantaj montaj :)

      Sil
    2. şantaj montaj şarkısını gulo atmıştı bana bende ondan öğrendim :)))
      yeni türkü harika ya severek dinlerim ve deliler şarkısı da ayrı hoşuma gidiyor muhtemelen deli dedikleri için bana :)))

      Sil
  9. Gülhan Hanım, Ümit Besen nikahına beni çağır derken aslında biraz sitemvari bir çıkış yapmış, biraz da ajitasyon yapmış. Yoksa insan sevdiğinin nikahında olmak ister mi? Yine de gülümsettiniz çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fatih Bey, ne mutlu gülümsediyseniz zaten bu paylaşımın da amacı zaten kesinlikle bu. :) Teşekkürler yorumunuz için.:)

      Sil
    2. küçük emrah için bişey demediniz :( çok gariban kaldı orada :)))

      Sil
    3. Küçük Emrah zaten acıların çocuğu çekmediği çile kalmadı garibanın.

      Sil
  10. Kaç sene düşünsem aklıma gelmezdi bu konu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. youtube'da bir şarkıyı açık bırakın kendi kendine devam ettikçe illa ki bu tarz bir şarkıya denk geliyor fark edince de noluyo yahuu diyor insan :)) bize de öyle oldu sanırım bu beter şarkılar paylaşımın çıkış noktasını bir türlü bulamadım :))

      Sil
  11. en sonunda Ajdar görünce vallahi bir kahkaha attım sorma😂😁😀 annem neye güldün öyle deyince daha çok güldüm😁😀 ajdarcığımın nane ve çikta muz şarkılarını unutmayın efem😁😂 nikah masası Allah'ım 😁 bir sonraki listeyi merakla bekliyorum 😊 sevgiler canlar 😊😀

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nane ve çikita muz şarkıları çok tanınıyor bir dahaki listeye kesinlikle ajdarı eklicem ama pek bilinmeyen bir şarkısı var onu paylaşıcam :)) hatta ara sıra o şarkıyı dinler sağa sola atar ben çektim sizde çekin bu eziyeti diye de not iliştiririm :)))

      Sil
  12. Ajdar bir dönem yıkmıştı ortalığı.:) Gülmek eğlenmek için dinlenebilir bu şarkılar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten amaç tamamen gülmek. Bazen iyi oluyor bu beter şarkılar listesi. Teşekkürler yorumunuz için. :)

      Sil
  13. Küçük Emrah çok isabetli seçim içim burkuldu🙈

    YanıtlaSil
  14. Kızlarrrr Emrah’ın bu şarkısını levent beni gıcık etmek için söylüyor 😂😂😂
    Ah anam anam anam Emrah ölürseeeeeee mezarımaaaaa diye aaaaaa 🙈
    Güzel bir liste yapmışsınız koptum gülmekten ama ya
    Nikah masasını çoook dinledim ağlamışlığım bile var(fazla duygusalım) ama hiç öyle sözleri bana komik gelmedi demek ki yoksa ağlamazdım heralde 🙈
    Hafi bakalım yeni listeyi bekliyorum Çikita muz muz 🍌

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni liste Aso'nun bloğunda olacak Seyhancım. Amaç zaten gülelim eğlenelim. Şarkılar insanlar üzerinde farklı etkiler yaratır. İnsanların bakış açıları, zevkleri farklıdır. Çikita muz öbür listede olur mu bilmem. Hoş ben gördüm listeyi şimdiden :)

      Sil
  15. ayyyy çok eğlendim :)))))) ahhhh ahhhhhh nasıl dinlenmiş bunlar ahhhh :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamen komedi değil mi hele Ajdar, bütün beter şarkıların ennn 1. si :)

      Sil
  16. Ajdar'dan çikita muzu ve İsmail YK'dan Allah belanı versin şarkılarını unutmuşsunuz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlerleyen listelerde gelecek, siz hiiçç meraklanmayın. İsmail YK umutulur mu hiç :)

      Sil
  17. Beter şarkıların üzerine Yeni Türkü nasıl iyi gitti, anlatamam... :)

    YanıtlaSil
  18. şantaj montaj sık sık andığımız bir şarkıdır, duyunca çok eğleniriz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok eğlenceli bir şarkı ama yaa, sözler süper :)

      Sil
  19. listenizi sevdim burada müslüm baba da olmalıydı bence
    Yıllar yılı elimden bir tutanım olmadı
    Ne talihsiz bir kulum hala çilem dolmadı
    Şu üç günlük alemde bir sevenim olmadı
    Vazgeçtim ben sevmekten dostum bile kalmadı
    Yaktın beni dünya yıktın beni dünya
    Yaktın beni dünya yıktın beni dünya
    Gerçek olan neyin varki fanisin dünya
    yalansın dünya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. müslüm gürsesin komik şarkıları olduğunu sanmıyorum gerçi varsa da bilmiyorum :)
      bu yazdığınız sözler de ben komiklik göremedim ya da algılarım hala açılmadı görsem de algılayamamış olabilirim :)

      Sil
  20. Şantaj-montaj, Ajdar beni benden aldııı :))))) Nikah masasının yine bir havası var başımızın üstüne :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Var tabi caanıım onu inkar edemeyiz. Zaten sanatçıyla falan da hiç alakası yok. Sadece şarkı sözü aşırı arabesk ya, o yüzden bu listede.:)

      Sil
  21. Evet reklamın iyisi kötüsü olmaz ama artıları eksileri iyi değerlendirmek gerekli saygılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Reklamı yapan biz isek, hiç ihtiyacımız yok be kardeşim. Malum tek rakibimiz THY şu alemde :)

      Sil
    2. Evet baya uçmuşsunuz belli :)

      Sil
  22. heey, okumaya gel'de bu kitabı beğendim okuyum demişsin amaaa bak aklında yanlış kalacak, alırsan kitapçıdan yanlıış almaaa :)kadının adı var kitabın adı, kadının adı yok değil :) sen yok demişsin daaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadının adı yok başka bir kitaptı değil mi Duygu Asena'nın. Kafa gitmiş benim oralara doğru.:) İlgimi çekti ama o kitap, okurum onu ben. Sağol Depp'çimm :)

      Sil
  23. ay homeland de aklında olsun ona da yeni başladım, o da sekiz sezonu bitirdi, o da çok iyi, cia, el kaide, yalancı ajan, bipolar detektif, uyar sanaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Homeland benim hep aklımda zaten. Bitti bu sezon galiba, bir dizi bloğunda okuduydum geçenlerde son sezonuymuş diye. Onu izleyeceğim kesin. Bipolar dedektif varsa tam benlik:) Çok zeki oluyor o dedektifler. :)

      Sil
  24. 5 tane fazla geldi, doz aşımı oldu:)) Ajdar ile banu yeterdi. Bundan sonra ikişer ver diyecem ama yazı kısa olur bu sefer de. Neyse bence çok iyi bir konu, daha çok su götürür...Yenilerini merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten Aso'cum demiş. Nakarata kadar dinlemek lazım. Gerisi boğuyor. Evet 2 tane az olurdu. Yenileri Aso'nun bloğunda olacak Teşekkürler yorumunuz için. :)

      Sil
  25. ahaa haaa :)) beter şarkılar..hepsine katılıyorum ...şahdamar 1.liği yıllarca kimseye kaptırmaz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ajdar şarkılarında daha ne beterleri var. Diğer listelerde onlar da gelecek. :)

      Sil
  26. Benim için pazartesiye harika bir giriş oldu bu liste :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bğendiyseniz ne mutlu bizlere. Ama fazla dinlemeyin lütfenn. Yazık olmasın sonra size :)

      Sil
  27. Emrah'ın o türküsü pek meşhurdu.Valla itiraf edeyim,bizim de söylemişliğimiz var o türküyü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende ara sıra annemi arar "AAAAhhh ameeennn ammmmeeennn Emrahhh ölürsee" diye anırarak söylerim agagagaghaha kadın bıktı benden başka plak çal diyor :)

      Sil
  28. Blogunuzla yeni tanıştım hocam. Ancak güzel ve eğlenceli bir bloğunuz var. Sevdim vallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, eğlenceli bulmanıza çok sevindim. Hoş geldiniz aramıza.

      Sil
  29. Ümit besen tek geçerim diğerlerini bilmem ama zamane şarkıları zamanında baya dinlemiştim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zamane şarkıları bazen herkesin diline takılabiliyor. Sonra ben bunu nasıl dinlemişim diyebiliyoruz. Doksanlar popta bunun birçok örneği var mesela.

      Sil
  30. Yeni Türküyü görünce şok oldum ama diğerleri on ikiden vurmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni Türkü zaten beter şarkılardan sonra kulağımızın pasını silsin diye konuldu. O beter olur mu hiç. Candır Yeni Türkü :)

      Sil

Popüler Yazılar

Bizi Facebook'ta Takip Edin

Subscribe