Gizemli Yazar "O Adam" Sizlerle

Mart 12, 2019



   Merhaba sevgili dostlar. Geçen hafta fake mesajdı, spamdi derken buralar bir hayli karıştı malumunuz. Bugün dedik ki, hemen dert mesajlarını yanıtlamaya başlamayalım. Bir değişiklik yapalım. Bazılarınız duymuştur, gizemli bir yazarımız var artık. Birçoğunuz kendisini hatırlayabilirsiniz aslında. Kendisiyle yolladığı bir dert mesajı sayesinde tanışmıştık. Hatırlamayanlar veya bilmeyenler varsa, Bir Zihnin Çelişkileri paylaşımımıza bir göz atabilir. 
  İşte bu arkadaşımız bundan böyle Aso'cuğumun yeni açtığı Pirusaso bloğunda zaman zaman yazacak. Ve hatta ilk yazısını da geçenlerde yazmıştı. Bugün de buradan sizlere bir şeyler anlatsın istedik. Hem de Aso'nun bloğunda olduğunu bilmeyenler varsa, haberdar olsunlar dedik. Şimdi daha fazla uzatmadan sözü kendisine bırakalım. 




  Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hoşbuldum. Tekrar yazmak için biraz geç kaldığımı farkındayım ama son günlerde bırakın yazmayı evden çıkmayı, hatta mecbur kalmadıkça odamdan bile dışarı çıkmayı istemiyorum. En basit şeyleri bile yapmak içimden gelmiyor. Ve hatta 36 saatlik bir uykudan yeni uyandığımı söylemeliyim. İçinde bulunduğum ruh hali sebebi ile birçok sorumluluğumu da aksattığımı farkına vardığımda; işlerin sarpa sarması, alıştığım bir durum. Çoğu zaman bunu değiştirmek için çaba sarf edecek durumda olamıyorum maalesef...




  En son yazımda, size kendimi anlatacağımı söylemiştim. Yazıyı okumayanlar O Adam başlıklı yazımı okuyabilir. Yapı olarak, kendimi sürekli dinleyen, inceleyen biriyim. Kimim ben? Neden bu dünyadayım? Oluş amacım ne? gibi birçok soru hakkında kendi içimde düşüncelere dalmış, bunları kafama çok takmış ve sonucunda konuyu tıbbi yardıma kadar ilerletmişimdir.
 Kendimle olan münakaşalarıma, şimdi geriye dönüp düşündüğüm şeylere bakınca, bazen gülüyor, bazen "Ne saçma şeyler düşünüyor muşum" diye kendime kızıyorum. Bu durum, ortalama iki yılda bir gerçekleşiyor. Ve muhtemel birkaç sene sonra şu an yazdığım ya da düşündüğüm şeylere de benzer tepkiler vereceğim. 

  40'lı yaşlarıma gelirken, uzun vadedeki değişimim, gözle görülür derecede farklı. 20 sene önceki ben, 18, 19 yaşlarındaki bir çocukken, şimdiki ben, tamamıyla iki farklı insan. Ve içimdeki o çocuğun bütün fikirlerini değiştirmiş olmaktan memnunum. Bu zaman zarfında fark ettim ki, fikirleriniz, kişiliğiniz zamanla değiştikçe etrafınızdaki insanlar da o doğrultuda değişiyor. Ve bu ayrılıklara engel olamıyorsunuz. Belki de olmak istemiyorsunuz. Daha fazla uzatıp, karıştırmadan hayatımdaki değişimlerden örnekler vereyim. 

  1980 doğumluyum. Aile içi şiddetin "sıradan" olduğu bir ailede, "sıradışı" bir çocuktum. Asiydim! Ve inadına yapamayacağım hiçbir şey yoktu. Yeter ki yapmak isteyeyim, sonrasında alacağım ceza umurumda olmazdı. 1999 yılına geldiğimizde, anlatması ayrı bir hikaye olabilecek ama düşününce küçücük bir sebepten çıkan koca bir kavganın sonucu, evden ayrıldım.
 O günden sonra hayattaki her şeyi tek başıma yaptım. Çok hızlı bir hayat yaşadığıma inanıyorum. Size ilginç gelebilir belki ama 4 evlilik ve bir nişan yaşadım. Anlatmaya kalksam hepsi ayrı bir hikaye, hatta ayrı bir hayat...

 Şimdi düşünüyorum da hayat nereye sürükledi ise, ben oraya aktım. Fark ettim ki, her şey olacağına varıyor. Ne kadar çabalarsanız, çabalayın olaylara müdahale edemiyorsunuz. Bunu fark ettiğim anda da hayata bakış açımı tamamen değiştirdim. 

 Son olarak, okuyanların aklında illa ki sorular olduğunu düşünüyorum. Siz sorarsanız, ben sorduklarınızı ayrı birer yazı olarak cevaplasam olur mu? Böylelikle "Ne yazsam?" ikileminden de beni kurtarmış olursunuz. Şimdilik hoşçakalın. Kendinize iyi bakın. Hakkımda merak ettiklerinizi veya düşüncelerinizi yorumlardan iletmeyi unutmayın. Sevgiler...
                                                                                A.C.

Dertli dostum’u şu hesaplardan takip edebilirsiniz: Facebook - Twitter - Google+Instagram

Benzer İçerikler

51 yorum

  1. Ben bu gizemli hikayeyi yeni okudum dert anası :) Kimsenin aklı bir sonraki yılı tutmuyor ya zaten, hayatın anlamı da budur belki de...
    Bence bu gizemli arkadaş bize hayatında hiç unutamadığı veya etkisinden zor kurtulduğu bir anısı durumu olmuşsa onu yazsın. Merak ettim böyle hızlı bir hayatta en çok etkilendiği durumlar nelerdi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin canımcıım. Gizemli adam, çok ilgi gördü aslında. Demek sen denk gelmemişsin o paylaşıma. Neyse öğrenmiş oldun bu vesileyle. Kendisi yorumları okuyor. Ancak aktif bir şekilde cevaplara katılmıyor. Çünkü malum kimliğini açıklamak istemiyor. İlerleyen zamanlarda belki "O Adam" adında bir Google hesabı açar kendisine ve yorumlarını kendisi cevaplar. Böyle bir fikri var aslında. Bir de kendisi yurt dışında çalışmaya gidiyor zaman zaman. O durumlarda yorumları cevaplaması zor olacağından onun adına şimdilik biz cevap veriyoruz. Eminim okumuştur bu yorumunu. Bir sonraki yazısını muhakkak sorun üzerine yazacaktır. Teşekkürler ilgin ve yorumun için.

      Sil
    2. Hoş buldummm ❤️ bence daha da heyecan katmış yazılarıniza 👍😊 bakalım neler paylaşacak. 🤷

      Sil
  2. Hayatında çalkantılar yaşayan 4 evlilik görmüş birinden hayata dair öğrenilecek pek çok şey çıkar. Yeni deneyimlerde görüşmek üzere. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka deneyimlerinin ve hikayelerinin ilginç olduğunu düşünüyoruz bizler de Erhan Bey. Varsa sorunuz iletebilirsiniz kendisine. Yorumları kendisi okuyor.:)

      Sil
  3. Kader hepimize ayrı farklı yaşamlar sunuyor..Benzer bir yaşamımız olmuş...
    Geçmiş iyisi ve kötüsü ile geçmişte kalmış.Neden sorusunu asla sormayalım.O zaman şartlar öyleydi öyle oldu.
    Allah bundan sonra sağlık ve mutluluk versin.Hayırlı güzel insanlarla karşılaştırsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler yorumunuz için Sibel Hanım. Evet umarım bundan sonrası herkes için iyi olsun. Yaşananlar geçmişte kalıyor. Önümüze bakmak gerekli.

      Sil
  4. Gizemli yazarın yazılarını merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esra Hanım, Aso'nun bloğunda yazacak gizemli yazarımız. Beğenmenize sevindim. :)

      Sil
  5. her insanın farklı hayat hikayesi var gerçekten...geride nice yaşanmışlıklar bırakıyoruz iyi yada kötü hayat bue sahne gibi herkes oyunu bitiyor perde kapanıyor ve her seferinde yeni bir perde açılıyor hayatın içinde... dilerim bundan sonra herşey gönlünüzce olur gizemli yazar .... bekliyoruz zihinde ki cümleleri ....sevgiler güzel hanımlar 😊🌸🌸

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa değil mi, aslında herkesin hikayesinden ne romanlar yazılabilir. Herkes ayrı bir dünya. Teşekkür ederim yorumun için canım. Gizemli yazarımız yazacak. Ama sen de Meloş'u yaz lütfen:)

      Sil
  6. çalkantılı zor bir hayata benziyo yanii. işallah bundan sonra hep huzurlu oluur :) aile ve çocukluk dönemi sıkıntılı geçmiş herhalde. maşallah sizin bloglar da çoğalıyooooo, dört oldu yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bloglar üç oldu Deep'çim. Dört değil. Burası, Pirusaso ve benim kedili blog dediğin Bastetin Mabedi :) Dördüncü yok kii :) Burası Asoyla ikimizin ortak platformu. Bastet benim diğeri Aso'nun kendi paylaşımlarımız için. Bu arada bu arkadaşımız için aynı dilekleri paylaşıyorum. Umarım bundan böyle çok mutlu olur. :)

      Sil
    2. ay bi de aso deneme gözüküyo da yani ona da başlıycak sandımdı, tımıms :)

      Sil
    3. Aso deneme, temaları falan denemek için. :) Hani bloglar rezil rüsva olmasın diye temaları eklentileri falan önce orada deniyor. :) Denek bloğu o :) Sonra güzel olursa temalar falan buralara yerleştiriyor. Ahahahha çok alemiz canım. :)

      Sil
  7. Sallantılı, çalkantılı bir yaşam. Çocukluktan gelen problemlerin ilerleyen yaşlara sirayet etmesi. Usulca takip edilmesi gerekilen bir yaşam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler ilginiz için. Biz de merakla bekliyoruz Gizemli Yazarın anlatacaklarını. Sevgiyle kalın. :)

      Sil
  8. Kısacık ömre neler sığdırmışsınız. Size üzüldüm. Umarım bundan sonraki hayatınızda mutlu olursunuz. Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Fatih Bey, ilginç bir yaşamı var arkadaşımızın. Dediğiniz gibi bundan sonrası güzel olsun dileriz. Teşekkürler yorumladığınız için.

      Sil
  9. Her ne kadar zorlasan da, sıradışı bir çocuğun, sıradan bir hayatının olması pek muhtemel değil. Benim merak ettiğim, 99'da ailenle yaşadığın tartışma sonucu evden ayrıldıktan sonra tekrar aileni gördün mü? Süreç nasıl gelişti? Sana karşı tutumlarında herhangi bir değişiklik oldu mu? Yeni yazını en kısa zamanda bekliyoruz. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deniz Hanım, arkadaşımız yorumlarınızı okuyor. Yorumları kendisi cevaplamasa da bu yazdıklarınız ona ulaşmıştır diye tahmin ediyorum. Sonraki yazılarında bu detayları da anlatacaktır. Teşekkürler yorumunuz ve sorunuz için.

      Sil
  10. heey dert anacığıım, son yazımın yorumlarında yıldız'ı okusana. çözümünü biliyosan bi de sölesenee :)

    YanıtlaSil
  11. Tecrübe edileni bir daha tecrübe etmemek için "o adam"ı takibe alıyorum. Zira tecrübeler insanı olgunlaştırır...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz ilginiz için. Evet tecrübeler insanı olgunlaştırıyor dediğiniz gibi. Biz de merakla bekliyoruz kendisinin yazdıklarını. Sevgiler....

      Sil
  12. Merhaba. Yazınızı ve önceki yazdıklarınızı okudum. Bende bipolarım yıllardır tedavi görüyorum ve başımdan 2 evilik geçti benim size sorum eviliklerinizin bitiş nedeni neydi eski eşleriniz sizi suçladımı ben evlenmeden önce iki eviliğimden önce de eşlerime anlatmıştım durumu o bahsettiğimiz 36 ve daha üstü saatlik uykular bendede oluyordu zaman zaman serbest iş yapıyorum bu yüzden bi işe girip çalışmam zor evden çalışıyorum iyide kazanıyorum aslında ama eşlerim depresif zamanlarıma tahammül edemedi tabi o zamanlar zor geçiyo kimse buna katlanmak zorunda değil ve ayrıldılar benden sizde nasıl oldu anlatırmısınız tekrar evlendinizmi sonra benim buna cesaretim yok şahsen anlatırmısınız lütfen hatta ben dert anasına soru sorucam ama bunada cesaretim yok soruları nerden soruyoruz burada bilgi verirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Önce dert anasına nasıl soru soracağınızı anlatayım. Ana sayfanın sağ kısmında iletişim kutusu var. Oradan sorunuzu bize sorabilirsiniz. İsminizi açıklamanıza gerek yok. Ayrıca açıklasanız bize biz, soru soranların kimliğini zaten gizli tutuyoruz. Gizemli yazarımıza sorduğunuz soruyu da kendisi görecektir. Bundan sonraki yazılarında sorunuza cevap verecektir. Kendisi kimliğini gizli tutmak istediğinden, yorumları cevaplamıyor. Ama emin olun, yorumların hepsini okuyor. Teşekkürler yorum yaptığınız ve soru yönelttiğiniz için. Sevgiler...

      Sil
  13. 39 yaşa dört evlilik ilgimi çekti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, ilginç ama bir nedeni vardır mutlaka. İlerleyen günlerde bunları da anlatacaktır kendisi.

      Sil
  14. Anlattıklarınız benimde yaşamıma benziyor bende bipolar tedavisi görüyorum hastaneye yatırdılar daha önce ama sorun ben kendimi hasta hissetmiyorum sadece hızlı düşünüyorum hepsi bu daha önceki yazıyıda okudum orda dediğiniz gibi düşünmek hastalıksa o zaman hastayım ve bu iğrenç dünyadaki yapmacık şeyleri sevmiyorum sistemin çarklarını döndüren insanların sahte yüzüne tahammül etmiyorum bunları söylemek hastalıkmı yani kimseye katlanmak zorunda olmadığımdan evden çıkmıyorum kimseyle görüşmek istemiyorum bunları söylediğim için bipolar teşhisi koydular ilaç kullanmaya mecbur ettiler benim size sorum size teşhis nasıl konuldu ve düzenli olarak ilaç kullanıyomusunuz kullanmazsak bu ilaçları nolurki ben uyuşmak istemiyorum düşünmek sorgulamak istiyorum neden varız nerden geldik bunları anlamak istiyorum yazılarınızı takip edicem ilaç kullanımı konusunda sorularımı yanıtlarsanız sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz ve sorunuz için teşekkürler. Yazarımız sorularınıza diğer yazılarında cevap verecektir mutlaka. Ama dert anası olarak benim fikrim, ilaçlar o hızlı düşüncelerin sizi yıpratmasını engelliyordur. Yani doktorlar size ilaç kullanmanızı söylemişse, yıpranmamanız içindir. Uykusuz kalmamanız içindir. Bu arkadaşımız için yazdığımız tavsiyeleri okuduysanız, orada da belirtmiştim. İlaçlar yalnızca biraz sakin kalmanızı sağlar. Düşünmenize engel değildir. Kendinize iyi bakın, sevgiyle kalın...

      Sil
  15. merakla takip edecğim gizemli adamı...sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  16. Merhaba ben de iade_i ziyaret etmek istedim size:)ne güzel dertlere derman oluyorsunuz blogunuz çok hoş..
    Arkadaşımızın kolay bir hayatı olmamış elbette ancak tüm yasananlar insanı değiştirip geliştiriyor mutlaka..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Çok sevindim gelmenize. Aramıza hoş geldiniz diyelim o zaman. :) Evet arkadaşımızın kolay bir hayatı olmamış. Ama yaşadığı deneyimlerini aktararak belki diğer insanlara ışık tutabilir bundan sonra. Teşekkürler yorumunuz için. :)

      Sil
  17. Yeni bir site daha tanımış oldum. Yazıyı, temayı, ilgiyi çok beğendim. Başarılarınızın devamını dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz. Çok teşekkür ederim Beğenmenize çok sevindim. :)

      Sil
  18. Bende gençken çok hızlı yaşardım ama 4 evlilik fazla olmuş ya evlilik zaten sıkıcı birde dört taneyi kaldırmak çok zor:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama canım benim, kendine haksızlık ediyorsun. Sen zaten gençsin ve çok güzelsin. :) Haklısın bence de evlilik sıkıcı bir olgu. :) Arkadaşımız ilerleyen yazılarında evlilikleri hakkında da yazacaktır diye düşünüyorum. Sorular geldi çünkü. Çok teşekkür ederim yorumun için. :)

      Sil
  19. Hayatta hepimiz farkli deneyimler yasiyoruz. Sizi anliyorum. Gecmiste kötü deneyimler yasayanlar icin yazmak inanilmaz iyi bir terapi yöntemi. Yazilarinizi merakla bekliyorum ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Derya Hanım'cığım. Yazmak insana çok iyi geliyor. Bu arkadaşımız da yazmaya başladıktan ve hatta yazdıklarına olumlu yorumlar geldikten sonra daha cesaretli olup yazmaya devam edecek. Teşekkür ederim yorumunuz için.

      Sil
  20. 4 evlilik ve bir nişan..yazarın hareketli bir yaşam tarzında olduğu belli olyo..✔😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet herkes bu konuyu merak etti. Sanırım gizemli yazarımız sonraki yazılarında bu konuyu açıklayacaktır. Teşekkürler yorumunuz için.

      Sil
  21. Gizemli adam kardeşim 39 yıllık hayata 4 evlilik 🙈 yadırgamak İÇİN yazmıyorum da biride mi tutmadı yahu???
    Merak ettim doğrusu. Cevabını bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seyhan'cım anlaşıldı yoğun istek üzerine sanırım gizemli yazarımız bir sonraki yazısında evlilik konusuna değinecek. Okuyor kendisi bunları zaten. Ama yorumlara katılmıyor. Cevaplarını yazılarından verecek. :)

      Sil
  22. Hocam yazmaya geç kalmış Olsan Bile her yazınız efsane bence severek. İlgiyle okuyorum tsk ederim güzel yazılar için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gizemli yazarımızın yazıları hayli ilginç ve sizler tarafından da olumlu yorumlar alıyor. Teşekkürler yorumladığınız için. :)

      Sil
  23. Zor bir hayatın getirdiği onca tecrübe. Yazılarınızı bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gizemli yazarımızın yazılarının devamı gelecek Meltem Hanım. Çok teşekkürler ilginiz için.

      Sil

Popüler Yazılar

Bizi Facebook'ta Takip Edin

Subscribe